Möglig lägenhet aftonbladet

Lägenheten igenväxt av mögel – hyresgäst hotas av vräkning

19 dec. 2020 — Så gott som hela lägenheten, från väggar till tak, är igenväxt med svart mögel. Vilken färg väggarna haft innan möglets invasion går knappt …

Efter en vanlig anmälan om fuktskada begav sig intet ont anande inspektörer till lägenheten.

Riskerar vräkning – lät möglet ta över hemma – Aftonbladet

Riskerar vräkning – lät möglet ta över hemma

18 dec. 2020 — När hyresvärden klev in i lägenheten i Rosengård i Malmö kom chocken – väggar och tak fullkomligt täckta av svart luddigt mögel.

När hyresvärden klev in i lägenheten i Rosengård i Malmö kom chocken – väggar och tak fullkomligt täckta av svart luddig

Hyresgäst kan vräkas för mögel – Supernytt – Aftonbladet live

Hyresgäst kan vräkas för mögel – Supernytt – Aftonbladet live

18 dec. 2020 — När hyresvärden klev in i lägenheten i Rosengård i Malmö kom chocken – väggar och tak fullkomligt täckta av svart luddigt mögel.

När hyresvärden klev in i lägenheten i Rosengård i Malmö kom chocken – väggar och tak fullkomligt täckta av svart luddigt mögel. Nu riskerar hyresgästen att förlora sitt kontrakt, rapporterar Hem och Hyra.

Aftonbladet – ”Stanken var fruktansvärd när vi öppnade…

19 dec. 2020 — AFTONBLADET.SE. Svart mögel har tagit över hela lägenheten – hyresgästen riskerar vräkning. Efter en vanlig anmälan om fuktskada begav sig …

Mögel och fukt totalförstörde lägenhet i Malmö – SVT Nyheter

Mögel och fukt totalförstörde lägenhet i Malmö | SVT Nyheter

29 mars 2021 — Mögel och fukt har totalförstört en lägenhet i Rosengård. Hyresgästen var bortrest i nästan tio månader och anmälde skadan när han kom hem.

Mögel och fukt har totalförstört en lägenhet i Rosengård. Hyresgästen var bortrest i nästan tio månader och anmälde skadan när han kom hem. Det blev en chock för hyresvärden.

Skånemejeriers anställda hyvlade bort mögel från hushållsost

14 dec. 2020 — Med hjälp av dold kamera avslöjade Aftonbladet och Viafree mögelfusk på Skånemejeriers anläggning i Kristianstad. Anställda hyvlade bort …

Hela lägenheten totalförstörd: “Som om någon målat tak och …

Hela lägenheten totalförstörd: “Som om någon målat tak och väggar svarta” – Hem & Hyra

18 dec. 2020 — Hela taket och de två väggar som syns på bilden är helt täckta av mögel. Det går inte att se varken tak- eller väggfärg för den svarta sörjan.

Mögelskandalen kostar miljarder – SvD

29 apr. 2008 — Tiotusentals nybyggda hus riskerar att mögelskadas. Boven i dramat är en fasadteknik med puts på frigolit utan luftspalt.

Hälsorisker av att bo i möglig lägenhet? – Sidan 3 – Flashback

Länk till hyresgästföreningen om mögel i lägenhet … Det är absolut inte roligt, säger Uppsalapolisens servicechef Göran Hedlund till aftonbladet.se.

Keywords: möglig lägenhet aftonbladet